• Zaak op Reis
  • Zaak op Reis
  • Zaak op Reis
  • Zaak op Reis
  • Zaak op Reis
  • Zaak op Reis
  • Zaak op Reis
  • Zaak op Reis
  • Zaak op Reis
  • Zaak op Reis
Referenties

Met 61 personen een weekend skiën in Kirchberg, januari 2015
We hebben een super weekend gehad! Alles ter plaatse was goed geregeld, goed hotel, skispullen waren goed, lessen ging prima, skileraren ook super goed. En de après-ski was natuurlijk erg gezellig! Marike van Hooijdonk, Faber Personeelsdiensten.

 

Bedrijfsweekend Sölden, 26 personen, maart 2014
“De reis was een groot succes. Iedereen was heel enthousiast en heeft het goed naar zijn zin gehad!” Jan Willem Jongebreur, Ormer ICT.

 

Vliegen&Skiën, Engelberg, Zwitserland, 18 personen, januari 2013.
"De reis was top. We hebben het heel erg gezellig gehad en alles was super voor elkaar. Dank daarvoor. Ik kan het skigebied ook zeker aan andere mensen aanraden. Bedankt voor je hulp de afgelopen maanden! Het was een fijne samenwerking." Pascal Ramsodit, Anesthesiologie, Antonius Ziekenhuis, Nieuwegein.

 

Geslaagd weekend Kirchberg, 21 personen, maart 2013.
"Met Nestlé hebben we onze wintersport via Zaak op Reis geregeld. Na een mooie begingroep van 30 man samengesteld te hebben, zijn we uiteindelijk met 21 man op vakantie gegaan. De afmeldingen die om de zoveel tijd binnen zijn gekomen hebben voor geen enkel probleem gezorgd bij Zaak op Reis. Dit werd allemaal heel goed afgehandeld, bijna iedereen kon kosteloos afmelden. Eenmaal in Kirchberg, waar we ons eigen pension ter beschikking hadden, konden we op loopafstand van ons pension de skipassen en de ski’s ophalen. De uitgaansgelegenheden waren ook niet ver weg. Het eten was elke avond en ochtend van goede kwaliteit en meerdere gangen, hier hoefden we niet naar om te kijken. Al met al een erg geslaagde reis, waar op locatie alles zo goed geregeld was dat we ons nergens meer mee bezig hoefden te houden. Volgend jaar gaan we het zeker op dezelfde manier regelen!" Tim Beurskens, Nestlé.

 

Weekend in een catered chalet in St. Anton, 16 personen, maart 2013.
"Iedereen heeft een geweldig weekend gehad! We zijn zeer tevreden en ik denk ook zeker dat de organisatoren van volgend jaar weer terug zullen komen bij Zaak op Reis!" Ruud van den Houdt, ASML.Contactpersoon ter plaatse, Mayrhofen, 30 personen, maart 2012.
"Eind maart 2012 gingen wij met zo’n 30 collega’s voor een vierdaagse trip naar Mayrhofen. Ondanks dat wij zelf de accommodatie hadden geboekt heeft Lenneke ons toch uitstekend geholpen met het regelen van skilessen, skipassen en materiaal ter plaatse. De eerste ochtend kwam in ons hotel een contactpersoon die ons daarmee super op weg heeft geholpen zodat we zo snel mogelijk de piste op konden. Top!" Nathalie Wormskamp, Ernst & Young Zwolle.


Lang weekend in Kirchberg, Oostenrijk, 74 personen, maart 2012.
"In maart 2012 zijn we met bijna 80 medewerkers van Ernst & Young Amsterdam naar Kirchberg getrokken voor een lang weekend wintersport. We dachten dat het met zo’n grote groep behoorlijk lastig zou zijn om een mooi onderkomen te vinden, maar Zaak op Reis wist ons meerdere interessante opties aan te bieden. Bovendien was Lenneke buitengewoon flexibel en meedenkend in het geval de grootte van de groep wijzigde. Ze heeft ons een hoop werk uit handen genomen en ons uiteindelijk een fantastisch hotel in Kirchberg bezorgd. Daarom zullen wij voor de wintersport in 2013 zeker weer gebruik maken van de diensten van Zaak op Reis." Martin van den Kerkhof, Audit services Ernst & Young Amsterdam.


Lang weekend in Nendaz, Zwitserland, 10 personen, maart 2012.
"Zeer geslaagde wintersport in Nendaz. Appartement lag prachtig aan de piste, alles was tot in de puntjes geregeld en volledig naar verwachting. Ook het overleg met Lenneke vooraf was prima, er wordt echt gezocht naar een locatie die aan al je wensen voldoet. Onze eerste ervaring met Zaak op Reis was dan ook gelijk een uitstekende. Dikke kans dat wij volgend jaar weer van jou gebruik gaan maken Lenneke! Namens iedereen bedankt." Roger Griens, neurologie, MST Enschede.


Prachtig weekend in Serfaus-Fiss-Ladis, 13 personen, maart 2012.
"Mooi chalet aan de piste, lekker eten en goede après-ski. Oftewel, het was een zeer geslaagd weekend! Ook vooraf was het fijn dat Zaak op Reis een locatie op maat uitzoekt. Hierdoor is er voor ieder wat wils. Top!" VUMC, Amsterdam.


Lang weekend Sölden, 24 personen, maart 2011.
"In 2011 heeft Lenneke van Zaak op Reis onze wintersport geregeld. Met dank aan haar ongelooflijke geduld, inzet en enthousiasme heeft Lenneke een geweldige wintersport geregeld in Solden, Oostenrijk. Het ontbrak ons werkelijk waar aan niets, met uitzondering van het mooie weer. Ook dit jaar hebben wij onze wintersport door Lenneke laten verzorgen maar wel met de duidelijke instructie om goed weer te regelen. Lenneke Bedankt!" Frans Gielen, PWC, Rotterdam.


Geheel verzorgd wintersportweekend, 28 personen, maart 2011.
"Een geweldig lang weekend skiën met 28 collega's in het gastvrije pension Heim in Kirchberg. Zaak op Reis was erg flexibel en alles was goed geregeld. Allereerst een mooie offerte die goed aansloot bij onze talrijke wensen, de bus, de locatie, het ontvangst, het pension, skiverhuur, het diner en natuurlijk de locale après-ski, aan alles was gedacht. Kortom een mooi lang weekend! Bedankt!" Tirza Springeling, Erasmus MC, Rotterdam.


Midweek skiën in Châtel, Frankrijk met 12 personen, februari 2011.
"We hebben een topvakantie gehad, zonder zorgen aangezien alles supergoed geregeld was. Normaal is het best een gedoe om een vakantie te regelen voor zoveel personen maar dankzij de goede zorgen van www.zaakopreis.nl was het kinderspel. Aanrader, dus!" Marijke de Laat, Nutricia.


Drie dagen skiën in Kirchberg, 14 personen, maart 2010.
"Een heerlijk ontspannen weekend gehad met de collega's. Alles was van tevoren goed geregeld en de ontvangst op de locatie zelf met een update van ins & outs van de plaats was helemaal top. De flexibiliteit van Zaak op Reis werd ook zeer gewaardeerd! Al met al een weekend dat we zo weer over zouden willen doen." Suzanne Korver, Ernst & Young, Amersfoort.


Een week skiën in Obergurgl/Hochgurgl, 6 personen, februari 2010.
"Je assistent tijdens de organisatie van zakelijke skivakanties, met een persoonlijke touch." Theo Verhallen, Banketbakkerij Verhallen, Culemborg.


Lang weekend skiën in Sölden, 20 personen, april 2010.
"Zaak op Reis heeft ons goed geholpen bij het mede regelen en organiseren van ons ski-avontuur in Sölden. Door de lokale kennis en contacten met verhuurders van ski materiaal en de skischool heeft het ons veel tijd en energie gescheeld. Ook komt Zaak op Reis met suggesties voor de invulling van bijvoorbeeld een gezamenlijke dag / avond waar je als bedrijf zelf niet aan denkt. Ze leveren dus echt toegevoegde waarde, zeker aan te raden om in te schakelen!" Arjan Jansen, Ernst & Young Zwolle.